Navigatie

Privacy & cookies

Privacy

Echt Ilona, gevestigd aan de Zandrug 9, 8266LE te Kamen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Echt Ilona (tav Ilona Geerts)

Zandrug 9

8266LE Kampen

06-21461640

info@echtilona.nl

KVK: 65054814

Persoonsgegevens die wij verwerken

 Je wilt een bestelling plaatsen bij Echt Ilona. Als je een bestelling wilt plaatsen in de webshop heb ik hiervoor de volgende gegevens nodig:

-          Voor- en achternaam

-          Adresgegevens

-          Geslacht

-          Telefoonnummer (tenzij ingevuld, geen verplicht onderdeel)

-          E-mailadres

-          IP-adres

-          Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op onze website aan te maken, in correspondentie               en/of telefonisch

-          Locatiegegevens

-          Gegevens over jouw activiteiten op onze website

-          Gegevens over jouw surfgedrag over onze website

-          Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Ik heb niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders en/of voogd. Echter kan ik niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.  Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via info@echtilona.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Ik hecht een grote waarde aan jouw privacy en daarom worden er geen gegevens gevraagd die niet nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

-          Het afhandelen van jouw betaling

-          Verzenden van onze nieuwsbrief

-          Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

-          Je te kunnen informeren over wijzigingen van mijn diensten en/of producten

-          Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

-          Om je bestelling bij je af te leveren

-          Echt Ilona analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten af te                         stemmen op jouw voorkeuren

-          Echt Ilona verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals mijn administratieverwerking en de                         belastingaangifte

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden in verband met de fiscale bewaarplicht minimaal 7 jaar bewaard. Als klant heb jij recht op inzage, correctie, verwijdering (na bewaarplicht) en het meenemen van deze gegevens. Wil je hier meer informatie over, wil je bezwaar maken of heb je vragen over de waarborging van jouw privacy, neem dan contact met mij op.

Delen van persoonsgegevens met derden

Je gegevens worden door mij niet verkocht aan derden. Je gegevens zijn niet toegankelijk voor derden, tenzij dit nodig is voor het verwerken en verzenden van je bestelling of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Je gegevens worden daarom gedeeld met de volgende partijen:

-          Mollie. Betaal je jouw bestelling via iDeal of bancontant, dan worden jouw gegevens doorgestuurd naar Mollie. De volgende gegevens worden door Mollie gebruikt: je bankrekeningnummer, IP-adres, internetbrowser en apparaat type. In sommige gevallen uw voor- en achternaam, uw adresgegevens en/of informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen. De volledige privacyverklaring van Mollie vind je hier https://www.mollie.com/nl/privacy.

-          PayPal. Betaal je jouw bestelling via PayPal, dan worden jou gegevens doorgestuurd naar PayPal. Je logt bij PayPal in met jouw aangemaakte account bij Paypal, vanuit ons wordt alleen het orderbedrag doorgestuurd. De privacyverklaring van PayPal vindt je hier https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-prev#6.

-          MyParcel. Ik gebruik MyParcel om adreslabels aan te maken, zodat ik je bestelling kan versturen die jij via een track&trace code kan volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren van de leveringen gebeurt door PostNL. Jouw naam, adres, telefoonnummer (indien opgegeven bij bestelling) en e-mailadres worden doorgegeven aan MyParcel om dit proces te kunnen uitvoeren.

-          Google (Google Analytics). Het bijhouden van de zoekresultaten en het gedrag op onze website (welke pagina’s/producten worden er bekeken). Hierbij worden je IP-adres gebruikt en je locatie.

-          Mijnwebwinkel. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

-          Snelstart. Voor de verwerking van onze administratie.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een bewerkersovereenkomst. Dit doe ik om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens. Echt Ilona blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Echt Ilona maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Echt Ilona maakt gebruik van cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen worden onthouden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaats ik ook cookies om jouw surfgedrag te kunnen bijhouden. Zodat ik kan zien in welke producten jullie het meest geïnteresseerd zijn en wanneer jullie afhaken in de webshop.

Bij jouw eerste bezoek aan de website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op Echt Ilona worden ook cookies geplaatst door derden. Het gaat hierbij om Google Analytics. De bewaartermijn hiervan is twee jaar.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Jij hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Echt Ilona. Ook mag je vragen of wij de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een bestand naar jou of een ander, door jouw genoemde organisatie, te sturen.

Ben je niet tevreden hoe Echt Ilona met jouw gegevens omgaat, dan kan ik je hierover meer uitleg geven en kunnen we waarschijnlijk samen tot een oplossing komen. Je kunt ook een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@echtilona.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Echt Ilona wil je er tevens op wijzen dat je een mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik je persoonsgegevens beveilig

Echt Ilona neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@echtilona.nl.    

© 2016 - 2018 Echt Ilona | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.